Huisstijl

Liefde op het eerste gezicht

Je bedrijf, daar ben je trots op. Via een uitgekiend stappenplan en mijn geheime gereedschapskoffer geef ik het de uitstraling die het verdient. Samen bepalen we welke aanpak het beste past en welke strategie het meeste aanslaat bij je klanten.

 

Het logo, je deurbel

Een logo is de deurbel van je bedrijf. Geen wonder dat we daar intensief aan sleutel.

We ontwerpen dit old-school,met potlood en papier, zodat de beperkingen van software ons niet kunnen tegenhouden.

 

Samen naar een concept

Samen, met koffie! In een verkenningsgesprek (brainstorm) gaan we op zoek naar de identiteit van je zaak. We analyseren of dit nog aansluit bij je doelgroep. Hoe kunnen we je visuele imago de juiste uitstraling geven?

Huisstijlimplementatie

Natuurlijk zijn er een aantal vaste patronen in onze manier van werken. Zoals het ‘verkenningsgesprek’, de eerste kennismaking waar we samen op zoek gaan naar een concept.

 

Corporate

Eens het visuele concept er is maken we de ontwerpen voor het corporate drukwerk (visitekaartje, briefhoofden, groetenkaarten…)

 

Promotioneel

Zowel gedrukte als digitale promotie zal nodig zijn. Waar willen jullie te zien zijn? Welke promotionele tools moeten hiervoor gecreëerd worden?

 

Website

Heb je genoeg aan een stand-alone website waar weinig aan veranderd? Dan bouwen we deze in huis. Zijn er regelmatig aanpassingen nodig of wil je je site uitbouwen met een webshop? Dan zoeken we de geschikte partner om ons ontwerp te laten ontwikkelen.

 

Social media

Social media is de manier om snelle communicatie te voeren. Goede beelden zijn onmisbaar om op te vallen. Die beelden ontwerpen we voor jou.

 

Evaluatie

Heeft de huisstijlproject het beoogde resultaat gehaald? Wat zijn de reacties? Zijn er aanpassingen nodig? Een goede opvolging en een consequente implementatie blijft nodig. Ons advies blijft beschikbaar.

Kamperfoelie

Hostellerie Astrid

Perlette Nail

Stijlvol logo voor een stijlvolle resto in De Haan.

Volledige restyling voor Hostellerie Astrid in Wenduine

Luxe en goud, de stijl van Perlette Nails.

BBLAU

BTW BE0633 770 581