Grootformaat en belettering

Zie je het groot? Bblau weet raad!

Intensieve opleidingen en ervaring in grootformaatprint en belettering zorgen ervoor dat ik ook specialist-ontwerpers ben voor alles wat GROOT moet zijn: een belettering op een auto, een gevelbanner, custom behangpapier, rollup banners…

 

Opvallen!

Size doesn’t matter? Yes it does! Grote visuals trekken aan. Zeker als je moet opvallen in de massa. Zelfs je bedrijfswagen kan een reclametool worden.

 

Zorg dat je gezien wordt.

Jouw klanten willen geen huisnummers tellen om je te vinden. Zorg dat je gevel of winkelraam duidelijk toont waar ze je kunnen vinden.

 

Bij grootformaattoepassingen is het niet altijd makkelijk om een duidelijk beeld te krijgen van hoe het er precies gaat uitzien.

Daarom maken wij graag een digitale simulatie om jullie op weg te helpen.

Grootformaattoepassingen

 

Belettering

De juiste boodschap op de juiste plaats. Je winkelraam, je auto, zelfs je fiets kan een uithangbord (borden maken we natuurlijk ook) voor je zaak zijn.

 

Beursmateriaal

Rollup banners, beachflags of beurswanden zijn de ideale manier om snel je visuele identiteit ergens te plaatsen. Op een beurs, netwerkevent, sponsoring…

 

Interieur

Heb je er al eens aan gedacht om je interieur in je huisstijl te implententeren? Een muur kan een boodschap overbrengen. Custom behangpapier of de juiste belettering helpt je hierbij.

BBLAU

BTW BE0633 770 581